Caz cutremurător la Botoșani! Un bărbat și-a ucis fratele geamăn cu 30 de lovituri de cuțit

Cruzime fără margini într-o localitate din județul Botoșani. Un bărbat de 50 de ani și-a ucis fratele geamăn cu 30 de lovituri de cuțit. 

Nenorocirea a avut loc, marți, în localitatea Unțeni. Agresorul fusese la crâșma din sat, iar din greșeală a băut câteva guri de diluant, pe care i-l cumpărase un vecin. Pentru că i s-a făcut rău, vecinul a chemat ambulanța, însă bărbatul nu a vrut să meargă la spital. A insistat și fatele său geamăn, însă, fără succes. Când s-au întors acasă, cei doi au continuat să se certe, moment în care agresorul a luat un cuțit și și-a lovit fratele cu mai multe lovituri în faţa şi în gât. După ce l-a lăsat într-o baltă de sânge, bărbatul a mers la un bar din comună și i-a spus barmanului că și-a ucis fratele. Alertat, acesta a sunat la ambulanța pentru a solicita sprijinul cadrelor medicale, dar și la poliție.

Cadrele medicale care au ajuns la fața locului nu au putut decât să constate decesul. Fratele agresor a fost reținut de polițiști, el recunoscându-și fapta.

”Astăzi, 9 martie, am fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza localității Unțeni a avut loc o agresiune intre doi bărbati, ambii de 50 de ani, din aceeași localitate. In timpul altercației unul dintre bărbați a fost înjunghiat și ulterior a decedat. Autorul a fost depistat si se afla in custodia poliției. Cercetarile se efectueazä sub aspectul comiterii infracțiunii de omor, fiind preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *