Proprietara unui salon din Botoșani, care a murit de sărbători, a fost incinerată. Ultimul său mesaj este de- a dreptul cutremurător

Proprietara unui salon de manichiură din Botoșani, care a murit în decembrie, a fost incinerată, iar fiul său a făcut un gest de-a dreptul emoționant împrăștiind cenușa mamei sale în munți. Iunona era din Republica Moldova, iar datorită tehnicii sale de a face manichiura a devenit foarte respectată și apreciată în Botoșani. Ea ar fi luat însă virusul COVID-19, iar două săptămâni a stat internată în spital, mai ales că suferise și o intervenție chirurgicală.

„Vreau sa vin cu o concretizare pentru clientele care s-au dovedit a fi foarte nemulțumite ca programările pentru luna decembrie s-au anulat. Fetelor, voi vreți unghii dar eu ma lupt în fiecare zi pentru viata!!! Va rog sa faceți diferența!! Azi eu sunt aici și lupt cu Sars-Cov-2 mâine poți fi tu în locul meu, căci nu e nimeni protejat . Rog putina înțelegere. Unghiile nu e totul încă în viata asta, mama masii de unghii !!”, spunea tânăra.

Femeia și-a dorit să fie incinerată, iar familia i-a respectat această dorință.  

„Ai plecat prea repede de lângă mine buburuza mea scumpă. Cui mai lăsat??? Cine o să mă mai certe? Cine o să mai aibă grijă de mine? Inima mea e ruptă în două, jumătate păstrez-o tu până ne reîntâlnim. Zbor lin printre îngeri prințesa mea frumoasă”, spunea, plin de durere, soțul acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *