Cum faci rapid și simplu bani de buzunar pentru a-ți satisface toate poftele

Te-ai săturat să te rogi mereu de părinți să-ți dea bani ca să-ți poți cumpăra cea mai în vogă pereche de cizme, pe care o au toate prietenele tale? Sau poate vrei să îi faci un cadou superb iubitului – ceasul acela pe care tot spune ca vrea să și-l ia, dar nu a apucat – însă portofelul tău este gol. Atunci înseamnă că este momentul să te gândești serios la varianta găsirii unui job care să-ți aducă rapid și sigur un venit suplimentar de care ai atât de multă nevoie. Dacă nu ai mai lucrat până acum, nu trebuie să-ți faci griji în privința lipsei experienței! Există o mulțime de companii care oferă training și care caută exact genul tău de persoană, aflată la început de drum.

Iată, așadar, care sunt cele mai potrivite domenii în care poți activa pentru a face bani ușor și rapid, chiar dacă nu ai experiență:

  • Vânzări

Dacă ești o fire sociabilă, comunicativă, harnică și optimistă, ți se va potrivi de minune un post de consilier de vânzări, de exemplu. Acest job presupune interacțiunea cu toți clienții care intră în magazin, pentru a le oferi detalii legate de produsele de care sunt interesați. Așadar, nu este nevoie de experiență pentru un asemenea loc de muncă. În plus,este un job lejer, plăcut și îndeajuns de bine plătit pentru nevoile tale. Și-n plus, vei primi și comision lunar din vânzările realizate.

  • Entertainment și modeling

Nu ți-ar plăcea să lucrezi într-un casino sau pe un vas de croazieră? Cei care angajează oameni în acest domeniu asigură cursuri de training și de formare profesională care te vor ajuta să-ți dezvolți o carieră promițătoare pe termen lung. Sau poate te bate gândul să țintești și mai sus, pentru un job unde veniturile lunare pot ajunge să fie de ordinul miilor de euro, cum este videochatul. Sunt multe locuri de muncă în București în acest domeniu atât de bine plătit, care-ți oferă oportunitatea să te lansezi rapid în lumea modelingului!

  • Office și secretariat

O altă soluție bună pentru tine este să te angajezi la diverse firme ca asistent manager (secretară) pentru a face treburi simple, mărunte, pe care le înveți ușor și rapid. Poți opta și pentru recepție, pentru a întâmpina diverse persoane, sau într-un call center, unde nu este nevoie de experiență dacă ești o persoană comunicativă. În aceste domenii, angajatorii asigură, pe lângă un pachet salarial motivant, și bonusuri de performanță.

  • HoReCa

HoReCa este un sector din industria alimentară și hotelieră, iar joburile specifice acestui domeniu se referă la barmani, ospătari, staff pentru hoteluri, restaurante și cafenele. Indiferent de firma la care ajungi, vei primi instructaj și vei face diverse cursuri pentru a învăța să profesezi. Un plus în cazul acestor joburi este faptul că, de cele mai multe ori, pe lângă salariul fix primești și un anumit procent din bacșișul adunat în întreaga zi de activitate.

Așadar, găsirea unui loc de muncă potrivit unei persoane fără experiență, îndeajuns de bine plătit pentru un trai decent, nu este un lucru imposibil. Dacă îți dorești cu adevărat să faci bani frumoși și să capeți independența financiară de care ai atât de multă nevoie, nu trebuie decât să începi să-ți pregătești un CV și să aplici pentru diferite joburi, pe platformele de angajare online! Undeva acolo este, mai mult ca sigur, ceva potrivit și pentru tine. 

Succes!

sursa foto – pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *