Ionela, mămica din Botoșani care s-a stins după o boală cruntă, a îndoliat întregul județ. Toate rugăciunile se îndreaptă acum către cei 7 copii rămași orfani de mamă

Moartea Ionelei Butnariu, femeie din Dorohoi, care a luptat cu o boală cruntă pentru a sta cât mai mult lângă copiii ei, a îndoliat întregul județ. A sperat până în ultimul moment că se va face bine pentru a-și vedea copilașii mari, dar soarta a avut alte planuri cu ea. Ionela a murit,  măcinată de o boală grea:  tumoră malignă col uterin.

Șapte copilași au rămas fără mamă, deși medicii au făcut tot posibilul să o țină în viață.

Pe rețelele de socializare, mesajele de condoleanțe nu se mai opresc. Toți cei care au auzit de drama acestei familii își exprimă durerea. Toate rugăciunile se îndreaptă acum către soțul femeii și copilași, pentru ca Dumnezeu să le dea putere în aceste momente grele. Iată câteva dintre mesaje:

„Dumnezeu sa te ierte si sa te aibe in paza lui acolo sus in cer langa ingeri Draga Verisoara Ionela Butnariu ai plecat mult prea devreme de langa familia ta si mai ales de langa copilasi tai ,Dumnezeu sa te ierte. Suflet bland!”

„Veselia, zâmbetul tău și gândurile tale frumoase ne vor rămâne în suflet pentru totdeauna! Cu durere, noi îți spunem „ADIO”, suflet bun.Nu te vom uita niciodată (cumnata/sora/fiica/mama/matusa noastră ) Dumnezeu sa te odihnească în pace”

„Condoleate multa putere sa treceți peste această grea încercare!Dmz sa te ierte Ionela!!!”

Cumplit nu se poate descrie in cuvinte despărțirea aceasta sa crești fără mama oricâtă grija și ajutor ai avea este foarte greu fără mama Dumnezeu sa le poarte de grija puisorilor

Of ce durere! Condoleanțe și putere să le dea Dumnezeu soțului și fetitei să poată depăși această durere. Să aibă grijă de cei mici.

Dramatic! Șapte copii din Botoșani au rămas orfani de mamă. Ionela, cea care le-a dat viață, a murit din cauza unei boli cumplite

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *