A XXI-a ediţie a „Întâlnirii de astăzi” a avut loc duminică, la Muzeul Judeţean

campania.jpg

Intalnirea_de_astazi1.JPG

Muzeul Judetean Botosani a gazduit, duminica, cea de-a XXI-a editie a ”Intalnirii de astazi”, manifestare organizata de Asociatia culturala ”Vis de Artist” in parteneriat cu Directia de Sanatate Publica si Muzeul Judetean. Intitulata ”Din dragoste…”, actiunea a cuprins momente muzicale, coregrafice, poetice si teatrale sustinute de elevi de la Scoala 11, Scoala Populara de Arte si membri ai Asociatiei culturale ”Vis de Artist”, coordonati de prof. Rozalia Groza, Florin Ciobanu, Constantin Dicu, Catalina Constantinovici.

Protagonisti au fost Andrei Miron, Simona Voiniciuc, Dumitru Slabu, Andrei Cicioc, Bogdan Pinghireac, Georgiana Jascanu, Raluca Viziteu, iar invitati speciali au fost Steliana Baltuta, muzeograf, care a realizat o prezentare despre Dragobetele la romani si Mirel Azamfirei,  care a sustinut iubirea personajelor din opera ”Flautul fermecat” de W.A.Mozart.

In final, Gina Ioana Poleac, fosta membra a grupului ”Vis de Artist”, si-a prezentat propriile creatii, martisoare realizate special pentru aceasta manifestare, iar cei prezenti au primit inimioare roz pentru a-si exprima propunerile cu privire la ”Cel mai frumos film de dragoste”. Acestea au fost extrem de diverse: de la ”Titanic” si ”Love story”, la ”Liceenii”, ”Sweet november”, ”Romeo si Julieta” sau ”Floare de cactus”.

Intalnirea_de_astazi.jpg

Castilio.JPG