Voluntari cu lefuri de milioane, scutiti de la impozitul pe cladiri

campania.jpg

Consilierii locali au votat, joi, scutirea de la plata impozitului pe cladiri a persoanelor cu contract de voluntariat pentru situatii de urgenta. Este vorba de 106 persoane fizice care au fost scutite de sume cuprinse intre 110 lei  si 57 lei reprezentind impozitul pe cladiri sau teren in anul 2011. efortul financiar al municipalitatii este de peste 9.900 lei. Cum era de asteptata, acest proiect a sarnit critici din partea unor consilieri locali.

"Sunt persoane cu citeva zeci de milioane lei vechi salariu si nu mi se pare corect sa depui o cerere ca sa fii scutit de 90 sau 70 lei. Dar, ma rog, este legal", a spus consilierul local Gheorghe Vazdoaga.

Si consilierul local Florentin Pietraru si-a exprimat nemultumirea si a cerut in sedinta sa i se spuna cati din voluntarii care beneficiaza de astfel de facilitati au intervenit anul trecut in situatii de urgenta.

Printre voluntarii scuti de la plata impozitului pe acest an se numara cadre didactice, inspectori scolari, persoane cu diferite functii in diverse partide.

lista_scutiti_de_impozite.jpg

lista_scutiti_de_impozite1.jpg

lista_scutiti_de_impozite2.jpg

Castilio.JPG