VIDEO Pompierul botoșănean Iulian Rotariu a câștigat ultramaratonul „Ultra Africa Race” Mozambic

Iulian Rotariu este câștigătorul ultramatatonului „Ultra Africa Race” Mozambic. Plt.adj. Iulian Rotariu, a terminat cursa de 220 de km, din Mozambic, pe primul loc.

Misiune terminată! Nu eu, nu voi, ci noi, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, doar împreună, am reușit să ridicăm steagul țării acolo sus, unde îi este locul, să fie mangâiat de vântul Oceanului Indian și onorat de imn! Multumesc tuturor pentru tot și susținerea copiilor cu autism din Botoșani pentru a-și termina și ei cursa! Doamne Ajută! „, este mesajul lui Iulian!

Pompierul botoșănean a reușit sa își domine adversarii pe tot parcursul celor cinci etape.

Ultramatatonul Ultra Africa Race Mozambic S- a desfășurat în perioada 10 – 14 noiembrie, între provinciile Gaza și Inhambane din sudul Mozambicului, și a aliniat la start 16 dintre cei mai buni alergători de ultramaraton extrem din lume.

Iulian Rotariu este primul și singurul român care a participat la această cursă, organizată de cei de la Canal Aventure. Concurenții au avut de parcurs 220 de km în cinci etape, urmând itinerariul marcat de organizatori.

A fost o cursă autosusţinută, participanții și – au purtat echipamentul şi hrana într-un rucsac.

Și de această dată, Iulian a alergat în scop caritabil, încercând să sprijine în acest mod activitatea Asociaţiei Părinţilor Copiilor cu Autism Botoşani.

One thought on “VIDEO Pompierul botoșănean Iulian Rotariu a câștigat ultramaratonul „Ultra Africa Race” Mozambic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *