Ambasadorul Armeniei la București vine la Botoșani. Întâlniri cu autorități și cu un important om de afaceri din Botoșani

Foto: Tribuna.ro

Comunitatea Armenilor din Botoșani organizează, la sfârșitul săptămânii,  un eveniment cultural ce va celebra Centenarul infiintarii Uniunii Armenilor din Romania.
Cu acest prilej,  vineri, la Muzeul Județean, de la ora 16.30, va avea loc vernisajul expoziției de lucrări plastice  realizate de elevi si pictori consacrati din Botosani.

In cadrul acestei intalniri vor vorbi Excelenta Sa,  Ambasadorul Republicii Armenia la Bucuresti, Sergey Minasyan, si Presedintele Uniunii Armenilor din Romania,  Varujan Vosganian.
In cursul zilei de vineri Ambasadorul Republicii Armenia va avea intalniri oficiale cu primarul Municipiului Botosani,  Catalin Flutur si presedintele Consiliului Judetean Botosani, Costica Macaleti, după care se va deplasa la una din cele mai mari firme din judetul Botosani- SC Formens SA, unde se va întâlni cu  Gerard Lossom, proprietarul firmei de confecții. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *