O nouă decizie a instanței în cazul lui Ionel Bogdan, tânărul din Botoșani care a ucis cu zeci de cuțit o elevă de la Economic

bogdan ionel, crima, botosaniCurtea de Apel Suceava a luat, miercuri, o nouă decizie în cazul lui Ionel Bogdan, tânărul din Botoșani care a ucis cu zeci de lovituri de cuțit o elevă de la Colegiul Economic Octav Onicescu.

Deși acesta a fost condamnat de Tribunalul Botoșani la 14 ani de închisoare, instanța din Suceava a fost nevoită să prelungească mandatul de arestare preventivă luat împotriva tânărului ucigaș, în condițiile în care prima sentință nu este definitivă.

Astfel, instanța a constatat că „măsura arestării preventive a inculpatului Ionel Bogdan, arestat preventiv în Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti, în prezent aflat în Penitenciarul Botoşani, este legală şi temeinică, măsură pe care o menţine”. 

Pe 25 aprilie 2018, în jurul orei 18.30, după ce, în prealabil, a luat cu el un cuţit de bucătărie, adolescentul a dus-o pe Petronela Mihalachi, în vârstă de 18 ani, în păduricea de pini din zona Pacea, la marginea municipiului Botoşani, unde a lovit-o de peste 30 de ori cu cuţitul în zona toracelui, abdomenului, la nivelul omoplaţilor şi a membrelor superioare, provocându-i moartea pe loc.

Bogdan Ionel era considerat un pasionat de fotografie. El o cunoaştea pe Petronela Mihalachi din cercul de prieteni.

Sub pretextul că o invită la o şedinţă foto, tânărul de doar 17 ani a mers cu viitoarea sa victimă în păduricea din zona de agrement de la Pacea.

Acolo, enervat de o remarcă făcută de Petronela despre prietena sa, băiatul a scos cuţitul şi a ucis-o pe fată.

Petronela Mihalachi provenea din Ştefăneşti şi era elevă la Colegiul Economic Octav Onicescu din Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *