Consiliul Județean vrea să extindă parcarea de la Spitalul județean. Ce teren vrea să achiziționeze

parcare spitalul judeteanVicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Birta, a declarat că se dorește extinderea parcării de la Spitalul Județean, având în vedere că în curtea unității va fi construit un nou ambulatoriu. El a declarat că se are în vedere achiziția terenului din fața  unității spitalicești, dinspre Bulevard și că a cerut o ofertă de preț din partea proprietarului, respectiv Victor Mihalachi.

”Este necesară o parcare mai mare la spital. Este o problemă veche și îmi doresc să o rezolvăm. Suntem în discuții și s-a cerut o ofertă de la proprietar”, a spus Birta.

Declarația a fost făcută după ce un consilier județean a ridicat problema locurilor insuficiente de parcare de la Spitalul județean.

Acesta a solicitat ca bolnavii de cancer să beneficieze de loc de parcare atunci când vin la tratament și să nu fie nevoiți să își lase mașina la kilometri depărtare.

Vreau să întreb dacă persoanele cu cancer, care fac chimioterapie, pot beneficia de locurile de parcre destinate persoanelor cu handicap și dacă da, aș propune eliberarea unei legitimații de parcare pentru acestă categorie de persoane.  (…)  Este o problemă sensibilă: acești oameni și așa au trauma pe care o au, nu trebuie să le creem o traumă în plus”, a spus consilierul județean Rodica Abăcioaiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *