FOTO Caz incredibil la Botoșani! Un tânăr i-a mințit pe polițiști că este autorul unui accident mortal doar pentru ca tatăl său să nu fie tras la răspundere

Un tânăr de 25 de ani din Botoșani le-a declarat polițiștilor, în fals, că el este autorul accidentului mortal produs sâmbătă după-amiază pe raza localității Unțeni, doar pentru ca tatăl său să nu fie tras la răspundere.

Accidentul care a avut loc între Unțeni și Burlești a fost produs de un bărbat de 53 de ani, Florin Ursache, însă fiul acestuia, Costel Ursache, le-a spus polițiștilor că el se afla la volan la momentul producerii tragediei. Ancheta polițiștilor a stabilit însă că realitatea era cu totul alta. 

Bărbatul de 53 de ani a pierdut controlul asupra unui Volkswagent Transport încărcat cu cereale, iar mașina a intrat în balans, răsturnându-se pe drum. În urma accidentului, o femeie de 48 de ani, soția șoferului, și-a pierdut viața, iar șoferul a fost grav rănit fiind preluat de ambulanță și transportat la spital.

Polițiștii au stabilit, de asemenea, că șoferul avea o concentrație alcoolică de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acum, acesta este anchetat penal pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului. 

În același timp, fiul său este cercetat penal pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.

FOTO Accident mortal la Botoșani! O femeie și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla a intrat într-un copac

One thought on “FOTO Caz incredibil la Botoșani! Un tânăr i-a mințit pe polițiști că este autorul unui accident mortal doar pentru ca tatăl său să nu fie tras la răspundere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *