FC Botoșani face egal cu Viitorul, la Constanța, după un meci spectaculos

foto: gsp

FC Botoșani a obținut un punct din deplasarea de luni seară de la Constanța, terminând la egalitate, scor 2-2 (1-1), partida contra formației Viitorul, într-unul dintre cele mai spectaculoase jocuri ale acestui început de campionat. Pe Stadionul din Ovidiu, gazdele au deschis scorul în minutul 12 prin Eric, care a transformat un penalty acordat de arbitrul Marian Barbu după un fault al lui Chindriș asupra lui Ganea. În minutul 27, Stefan Askovski finalizează simplu din fața porții, după un şut al lui Enriko Papa, care a fost parat de către portar, iar mingea a ajuns la el.

După pauză, meciul continuă să fie foarte atractiv, cu faze la ambele porți. În minutul 66, Gabriel Iancu marchează pentru Viitorul după ce a trimis mingea cu capul în bară și a revenit la el. În minutul 81, același Stefan Askovski face dubla. El a egalat după ce a trimis mingea în plasă dintr-o centrare perfectă venită de pe partea stângă de la Ofosu.

Pe final, Ofosu a mai avut două ocazii uriașe de a înscrie, însă de fiecare dată a scos portarul Căbuz.

Echipele de start:

Viitorul: Căbuz – Mladen, Țîru, Ghiță, Filip – Achim, Artean, Houri – Eric, Iancu, Ganea. Antr. Gheorghe Hagi.

Au mai jucat: Boboc, Calcan și Ciobanu. Rezerve: Cojocaru, Mățan, Leca, Dulca

FC Botoșani: Hankic – Haruț, Miron, Chindriș, Holzmann – Rodriguez, Papa – Ashkovski, Ongenda, Golofca – Ofosu. Antr. Marius Croitoru.

Au mai jucat: Florescu, Pițian șu Andronic. Rezerve: Cîmpanu, Patache, Pap, Țigănașu.

Arbitru: Marian Barbu (Brașov) // Asistenți: Valentin Avram (București), Mihai Marica (Bistrița)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *