Mesaje tulburătoare după moartea studentului din Botoșani. „O victimă a nepăsării și a indiferenței”

Tânărul student din Botoșani, care a murit, miercuri, la strandul municipal Iași, este plâns inclusiv pe rețelele de socializare. David Luntrariu a participat recent la cursul de absolvire, finalizand studiile la Universitatea Tehnica „Ghorghe Asachi” din Iasi.

Prietenii tanarului spun ca David era un student silitor, pasionat de desen. A ramas la Iasi pentru a finaliza cateva proiecte si lucrarea de licenta. Urma ca in scurt timp sa plece spre Botosani.

Prietenii si colegii tanarului asteptau parca o minune, impietriti langa cadavrul sau. Minunea nu s-a intamplat insa. Acum, familia tanarului se pregateste de inmormantare.

Iată câteva dintre mesajele transmise de apropiați:

„12 iunie 2019 este o zi trista in calendarul nostru si asa o sa ramana pentru mult timp. E ziua in care, mult prea devreme si intr-un mod nedrept, colegul nostru David Luntrariu, de la anul IV, specializarea Tehnologia Constructilor de Masini, a plecat dintre noi. Vrem sa reamintim si sa subliniem faptul ca David a fost un student de 10, un coleg de 10, un voluntar de 10, mereu prezent in momentele in care trebuia sa prezentam asociatia sau evenimentele ei in fata studentilor impartasind cu cei din ani mai mici din experienta lui. Inainte de toate insa, a fost UN OM DE NOTA 10 si credem ca asa ar trebui sa ni-l amintim cu totii. In aceste momente toate gandurile noastre merg catre familia indurerata si catre cei apropiati. Dumnezeu sa il ierte !!! Ohineasca-se in pace David!”

„Este un adevarat soc.. O pierdere imensa.. Inca o victima a nepasarii si a indiferentei. Dumnezeu sa te ierte, David Luntrariu…”

„Comunitatea Parohiei Poiana Vorona este profund întristată pentru trecerea la cele veșnice a celui ce a fost un exemplu pentru mulți dintre noi, DAVID LUNTRARIU. Suntem alături de familia greu încercată și cerem de la Dumnezeu să aline sufletele întristate. Dumnezeu să-l odihnească !!!!”

Azi cerul se deschide sa primeasca un suflet tânăr, curat, bun… Ai fost si vei ramane un mare exemplu de curaj si vointa pentru noi toti. Vei ramane mereu in sufletele noastre! Dumnezeu sa te odihnească în pace, David Luntrariu! Condoleanțe familiei îndurerate!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *