Decizie a Consiliului Superior al Magistraturii în privința conducerii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani

sediu Parchetul Botosani, stiri, botosaniSecţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a discutat, în ședința sa din această săptămână, situația conducerii  Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani. În urma votului exprimat în unanimitate de membrii Secției de procurori, s-a hotărât prelungirea delegării în funcţia de prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a procurorului Valeriu Iulian Chihaia, cel care conduce interimar institutția și în momentul de față.

Mandatul lui Valeriu Chihaia este valabil începând cu data de 26 aprilie 2019, până la încetarea suspendării titularului, dar nu mai mult de șase luni.

De asemenea, Secţia pentru procurori a CSM a hotărât delegarea în funcţia de procuror şef Secţie urmărire penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a lui Constantin Marius Onofrei Nichiforel, începând cu data de 26 aprilie 2019. Totodată, în funcţia de procuror şef Secţie judiciară la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani va fi numită, cu delegație, tot de pe 26 aprilie, procurorul Alina Cristina Atomei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *