Casa de Asigurări de Sănătate Botoșani nu mai are contract cu cabinetul unui cunoscut medic de familie, de la 1 aprilie

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate nu mai are contract cu cabinetul unui cunoscut medic de familie, de la 1 aprilie. Președintele CAS Botoșani, Carmen Nicolau, susține că medicul de familie din comuna Avrămeni, Romică Coșovanu, a depus o solicitare la CAS prin care a cerut încetarea contractului.

La cabinetul din Avrămeni erau înscriși peste 3.500 de pacienți, fiind una dintre comunele județului cu cei mai mulți asigurați.

Contractul a încetat cu data de 1 aprilie. Sunt oameni liberi și fiecare face ce vrea. Nu știu ce vor face asigurații. Așteptăm un nou medic, poate vine cineva”, a declarat Carmen Nicolau.

Medicul Romică Coșovanu este cercetat într-un dosar în care este acuzat de fals intelectual și obținere ilegală de fonduri.

Citeste și:

Ce spune medicul de familie acuzat de fals intelectual și obținere ilegală de fonduri

One thought on “Casa de Asigurări de Sănătate Botoșani nu mai are contract cu cabinetul unui cunoscut medic de familie, de la 1 aprilie

  1. omu ista socupa de cumparat vaci din sat de la noi , dom romica si so facut doctor de oameni sau de vaci si animale ??
    tare vorbe urat cu oamini la atelier la ei, poate vini unu mai bun nu stie nici meserie despre oamnini la vaci ,cai ,boi cred ca stie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *