Un poliţist pensionat din Botoșani, rupt de beat, a rămas suspendat cu capul în jos, la 12 metri înălţime

Un fost poliţist a rămas suspendat, cu capul în jos, la 12 metri deasupra pământului, într-un bloc din Botoşani. Era foarte beat, spun vecinii, şi s-a dezechilibrat când urca scările. A căzut printre balustrade şi a rămas blocat între etajele patru şi trei. O imagine care i-a şocat pe colegii lui veniţi să-l salveze, scrie Observator.tv.

Bărbatul de 50 de ani, pensionar, a fost descoperit de vecinii săi. Atârna, cu capul în jos, la etajul inferior celui la care locuieşte.

Din cauza loviturilor, bărbatul, fost poliţist, sângera puternic la cap şi la mână. De teamă ca vecinul lor să nu cadă în gol, oamenii au sunat imediat la 112.

Angajaţii de pe două ambulanțe, două echipaje de Poliție, dar și un echipaj de descarcerare al ISU Botoșani au căutat cea mai bună soluţie pentru a-l elibera dintre balustrade.

Salvatorii spun că dacă bărbatul nu s-ar fi blocat între balustrade, ar fi avut şanse minime de supravieţuire. Bărbatul a fost dus ulterior la spital şi a fost externat după o noapte de îngrijiri medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *