Spectacol de 25.000 de euro de Revelion la Botosani

25.000 euro. Atit si-a propus municipalitatea sa coste organizarea revelionului din acest an. Mai mult, reprezentantii Primariei Botosani iau in calcul cel mai probabil o asociere cu unul din judetele vecine in vederea organizarii acestuia. Si asta pentru ca o parte din numele vehiculate in urma cu o luna ca vor concerta la Botosani nu mai sunt valabile, solistii respectivi avind deja incheiate contracte in alte judete din tara.

"Pregatim o varianta de rezerva in care ne vom cupla cu Suceava sau alte orase si in momentul in care vom avea o certitudine si de costuri bune si de trupe bune pe care sa le aducem, atunci, cu singuranta, varianta aia vom adopta. O trupa-doua oricum vom gasi fara probleme. Prefer sa facem un revelion cu o trupa-doua bune, sa promovam artisti locali sau din zona noastra. Am luat in calcul si o varianta pe care am vazut-o la Iasi, respectiv un spectacol de lasere si lumini pe fond muzical, lasere si focuri de artificii si care ar ramane mai mult in memorioa botosanenilor", a spus viceprimarul Florin Ghiorghita.

Acesta sustine ca banii cu care va fi organizat revelionul vor proveni in totalitate din sponsorizari si ca bugetul local nu va fi afectat.

cartoane_castilio.jpg