Botoșănenii își pot cumpăra bilete de avion începând de la 99 de lei pentru noua cursă externă de pe Aeroportul Suceava

Wizz Air a pus deja în vânzare biletele către noua destinație de pe Aeroportul Suceava.  Este vorba despre ruta de la Suceava către München Memmingen, din 17 iunie. Biletele sunt deja disponibile pe wizzair.com cu preţuri începând de la 99 RON / 19,99 EUR.

Pentru Suceava, noua rută către München Memmingen reprezintă prima legătură cu Germania, oferind astfel noi oportunităţi de călătorie la preţuri reduse în această parte a Europei. Germania devine cea de-a treia ţară în reţeaua WIZZ de pe aeroportul din Suceava după Marea Britanie şi Italia. Memmingen este un oraş ce oferă multiple perspective de petrecere a timpului. Acesta are peste 150 de restaurante, cafenele şi baruri pentru toate gusturile.

Muzeele, expoziţiile şi teatrele oferă o gamă largă de divertisment interesant. Calendarul festivalurilor, care este plin de evenimente precum Ziua Pescarilor, Festivalul Copiilor, Festivalul oraşului, Memmingen în Bloom, Târgul sau Piaţa de Crăciun, invită localnicii şi vizitatorii să sărbătorească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *