Deputatul PNL, Cristian Achiței: Toată această guvernare penibilă a PSD trebuie sancționată drastic de PNL

Deputatul PNL, Cristian Achiței, a declarat duminică că PNL are de dus o bătălie la alegeri doar cu PSD, însă le-a atras totodată atenția membrilor din partid că și formațiunile mai mici încep să adune voturi.

Deputatul le-a cerul liberalilor să se mobilizeze în campania de la europerlamentare.

La noi în județ, bătălia pe care o avem de dus e cu PSD. Că celelalte partide nu prea există s-au de abia scot capul din pământ. Totuși, am finalizat în perioada aceasta două sondaje: unul într-o comună cu primar, unul într-o comună fără primar și vom continua până vom avea sondaje în toate cele 23 de localități de pe această zonă, (nr. zona Ștefănești). Încep să apară voturi la USR, încep să apară voturi la ProRomânia, așa încât, atenție la aceste partidulețe mititele. Vedeți că PSD-iștii au ordin de a nu ataca Pro România, care de fapt este un PSD 2. Sper să au avem acuși tendința să spunem că Ponta e un băiat bun. Dacă Dragnea dispare de acolo, PSD se face la loc.  Intrăm într-o perioadă de campanie de doi ani , fără îndoială este extrem de importantă mobilizarea tuturor. Campania la europarlamentare este în general o campanie pe vot politic pur și care trebuie tratată extrem de serios, pentru că spre deosebire de campania din 2014, care a fost cu doi ani înainte de locale, acum vom fi exact cu un an înainte de alegerile locale. De aceea, anumite neatenții care pot apărea, pot duce la pierderea de voturi greu de recuperat după aceea până la alegerile locale”, a spus Cristian Achiței.

Deputatul PNL a făcut și o declarație la adresa PSD, spunând că ”această guvernare penibilă a PSD” își bate joc de cetățeni.

Pentru că vorbim de vot politic, există un  lucru foarte important: această guvernare penibilă a PSD pe toate planurile își bate joc de cetățeni, dacă vorbim de național, județean. Uitați-vă la drumul strategic care străbate aproape toată zona și de care își bat joc în fiecare zi neaducându-l în zona de lucrări. De trei ani de zile este o bătaie de joc și sfidează botoșănenii. Nu mai spun pe plan local. Uitați-vă la mârșăvia cu care votează în Consiliul Local al municipiului Botoșani, împotriva botoșănenilor.  Toată această guvernare penibilă a PSD trebuie sancționată drastic de PNL”, a mai spus Achiței.

One thought on “Deputatul PNL, Cristian Achiței: Toată această guvernare penibilă a PSD trebuie sancționată drastic de PNL

  1. E penibil ce cuvinte foloseste d-ul deputat. Nu ma asteptam. Lumea nu a uitat guvernarea cu taierea pensiilor si salariilor, desfiintarea spitalelor, etc., etc. Nu sunt politic dar imi place adevarul si nu vorbele iefine. Vorbiti de drumul strategic, de parca nu ati cunoaste legea si procedurile. Dar daca se intirzie, de ce nu ati venit cu solutii ca sa se fi terminat acest drum si autostrada. O sa spuneti ca nu sunteti la guvernare si din opozitie nu ati avut majoritatea ca sa finalizati aceste proiecte. Daca ati fost asa de buni cand ati fost la guvernare de ce nu ati castigat alegerile???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *