Tramvaiele de la Eltrans vor fi înlocuite o perioadă de autobuze

Reprezentanții societății Eltrans fac demersuri pentru închirierea unor autobuze noi, care să fie folosite în locul tramvaielor pe perioada derulării lucrărilor de reabilitare a infrastructurii de transport local.

Primăria Botoșani este beneficiara proiectului „Transport urban durabil prin reabilitarea, modernizarea şi extinderea transportului public local de călători cu tramvaiul – reabilitare cale de rulare”, în valoare  20 de milioane de euro, care presupune refacerea infrastructurii pentru calea de rulare a tramvaielor.

Investiția ar trebui să înceapă anul acesta, iar municipalitatea este obligată să asigure transportul public local, fapt pentru care vor fi închiriate nouă autobuze.

”Vom face un leasing operaţional şi vom închiria autobuze. Este singura soluţie pe care o avem la îndemână. Fiecare operator îşi va respecta traseele. Traseele celor doi operatori se suprapun de la gară până în Zona Industrială, că aşa este structurat oraşul”, a spus primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur.

4 thoughts on “Tramvaiele de la Eltrans vor fi înlocuite o perioadă de autobuze

  1. Adevarul ca suntem o adevarata metropola si e nevoie de tramvaie si de metrou.
    Troleibuze nu erau bune domnilor daca tot aveam infrastructura electrica? Sau trebuie sa stricam alea 2 strazi din oras cu sine de tramvai.
    Sunteti penibili, logic ca faceti totul sa sifonati si voi niste banii.

  2. Cunoastem experienta celor din Primaria Botosani se pare tot aceeasi echipa paguboasa , cand au bagat in CET BOTOSANI 50.000.000 milioane de euro rezultatul fiind dezastros, tunurile date de echipele de atunci vor sa se repete?
    Cum sa bagi 20.000.000 de euro si ce sa faci 10 km de cale rulare de tramvani de second hand din Germania ca aste luate de la fier vechi pe milioane de euro???
    Cu acesti bani ar putea asfalata judetul si sar face autostrada pana la Bucuresti????
    de ce va bateti joc de banul public ???
    Ore nu vede nimeni jaful de ban public??

  3. Primaverii e permanent gaurit de competenta primariei !
    Tramvaiele sunt vechi de 60 ani cumparate pe milioane de euro de aceeasi echipa de……..
    10 AUTOBUZE ELECTRICE ar satisface necesarul de calatori , mai lasati furatul de ban public si faceti ceva bun pentru oras cu 20 de milioane de euro!
    SE AUDE LA PRIMARIE AUTOBUZE ELECTRICE VREA ORASUL SUFOCAT DE MASINI ….

  4. SPUNE UNUL DE AUTOUZE ELCTRICE!
    Se aude la primarie nu mai furati banii publici aduceti autobuze ecologice!La botosani am ramas in lumea a3 din cauza unor exemplare reduse doar la devalizat banul din bugetul primariei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *