FOTO Tânără din Botoșani, model de succes în străinătate. Cu o siluetă de invidiat și un zâmbet fermecător, este noua imagine Voronskaya

O tânără din Botoșani a devenit un model profesionist în străinătate. Este vorba despre Ramona Moroșanu, o  brunetă cu un fizic de invidiat și un zâmbet fermecător, care a fost selectată de Voronskaya pentru promovarea băuturilor.

Ramona a fost imaginea noilor sticle de Voronskaya care au fost lansate la aniversarea a 25 de ani de existență Prodalcom. Produsul a fost lansat în patru variante: Classic, Organic, Platinum și o variantă în ediție limitată.

Botoșăneanca locuiește de peste 11 ani în Grecia, este model de tatuaje și colaborează cu o agenție din Milano. A apărut în clipuri muzicale, reviste de modă, dar și pe diferite podiumuri.

Pe lângă asta, sunt Microblade tattoo artist și Lash extensionist. Cei de la Voronskaya m-au remarcat prin munca mea de pe social media, colaborările mele pentru diferite reclame, video-uri etc. Le -am plăcut și asta m-a bucurat sincer, având în vedere faptul că sunt născuta la Botoșani”, ne-a declarat tânăra.

Ramona este determinată să mai colaboreze cu Voronskaya întrucât, spune ea, „sunt serioși și profesioniști” în ceea ce fac.

„Vom continua acest proiect …dar e surpriză deocamdată”, spune tânăra.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *