Funcția de șef al Poliției Rutiere rămâne neocupată. Doi dintre candidați nu s-au prezentat, iar unul a luat sub 5.00

politia rutiera, stiri, botosaniFuncția de șef al Serviciului Poliției Rutiere din Botoșani rămâne neocupată și după concursul susținut vineri. Doi dintre candidați nu s-au prezentat la interviul organizat de Inspectoratul de Poliție Județean, iar unul dintre cei doi cadnidați care au susținut proba a luat sub 5.00.

Actualul șef interimar al serviciului, comisarul Teodor Orhei a fost notat cu 5,91, însă pentru a putea accede pe post avea nevoie de 7.00.

La rândul său, șeful Poliției Bucecea, Cristian Râznic, a primit nota 4,49.

Este pentru a patra oară când IPJ organizează concurs pentru șefia Poliției Rutiere fără a desemna un câștigător.


One thought on “Funcția de șef al Poliției Rutiere rămâne neocupată. Doi dintre candidați nu s-au prezentat, iar unul a luat sub 5.00

  1. Bănuiesc că dacă s-a organizat a 4 a oara concursul , “domnii” candidați se prezintă foarte bine pregătiți:)))))))) Jalnic personal in MAI la Botosani.Sa nu fii in stare sa iei un 5 (mai ales că 1 p e din oficiu), ca sa nu mai vorbim de 7 ..dupa atâția ani vechime ….Urat din partea lor :)))))) Puteti sa organizați în fiecare săptămână… asta se intampla cand concursul e pe bune.Oricum, jenantă eschiva cu coduri in loc de nume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com