Deputatul Cristian Achiței face apel către toți parlamentarii: Să luptăm împreună pentru modernizarea urgentă a DN 28B Botoşani-Tg. Frumos!

drum botosani- tg frumos, stiri, botosaniDeputatul liberal Cristian Achiței a făcut un apel către toți parlamentarii de Botoșani să susțină proictele de modernizare a infrastructurii rutiere din județul Botoșani. Acesta a postat pe Facebook un mesaj prin care vorbește de importanța finanțării, prin Legea bugetului de stat pe 2019, a lucrărilor de modernizare a drumurilor naționale din Botoșani, în special a drumului Botoșani- Târgu Frumos.

Vreau să luptăm împreună, în tot acest an, pentru interesele noastre legitime, care ţin de dezvoltarea infrastructurii botoşănene şi, în primul rând, pentru modernizarea urgentă a DN 28B Botoşani-Tg. Frumos! Putem face paşi importanţi spre dezvoltare, sau nu, în funcţie de capacitatea sau incapacitatea PSD de a investi în drumurile importante pentru toţi botoşănenii. În afara amintitului DN Botoșani-Tg. Frumos, mă refer la modernizarea DN 29D Botoșani-Ștefănești, proiect pe care pesediștii întârzie nepermis de mult să îl promoveze prin hotărâre de guvern, dar și la Drumul Strategic, investiție înghețată de incapacitatea cronică de a face ceva a conducerii pesediste a Consiliului Județean. Prioritatea mea numărul 1 pentru acest an, ca și pentru întregul mandat de deputat de Botoșani, este de a acţiona prin toate mijloacele pe care le am la dispoziţie pentru urgentarea modernizării Drumului Naţional 28B Botoşani-Tg. Frumos, a scris Achiței.

El spune că „pesediştii nu mai au nicio scuză pentru întârzierea, din nou, a momentului demarării efective a acestei investiţii vitale pentru judeţul Botoşani” și spune că este „îngrijorat de perspectiva ca nici în 2019 să nu se facă nimic pentru drumul care ne poate conecta la restul ţării din cauza incapacităţii guvernanţilor PSD de a face investiţii”.

 

One thought on “Deputatul Cristian Achiței face apel către toți parlamentarii: Să luptăm împreună pentru modernizarea urgentă a DN 28B Botoşani-Tg. Frumos!

  1. De ce sa luptam??
    Cei platiti de la stat cu 3000-4000 de euro salarii si noi trebuie sa ne rugam??
    Normal ar trebui sa isi faca treaba ???
    Adica eu sa ma lupt pentru banul public si trantorul paltit de stat sa frece menta iar eu sa ma
    rog sa faca??
    Gresit domnule derutat si tu ai lucrat la stat si stii ??
    IN PRIVAT AU DAT CHIX SI AI INTRAT IN POLITICA SE FACE BANUL USOR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *