Crima din Primăverii: Femeia în apartamentul căreia s-a produs tragedia a fost arestată preventiv

crima, stiri, botosani, criminalisti, aleea scurta, primaveriiJudecătorii de la Tribunalul Botoșani au dispus, vineri, arestarea preventivă a femeii de 36 de ani în apartamentul căreia s-a produs crima din noaptea de joi spre vineri.

Loredana Mariana Flutur este considerată principala suspectă de uciderea unui bărbat de 40 de ani, care era prieten cu ea și care venise în vizită la aceasta.

Femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Joi seară, la Loredana Flutur  în locuință a venit un prieten al acesteia, însă după ceva timp un al doilea bărbat și-a făcut apariția.

Pe fondul unei scene de gelozie, cel de-al doilea bărbat, în vârstă de 40 de ani, a intrat conflict cu femeia și a încercat să o lovească. Aceasta a ripostat și l-a lovit cu o cană în cap, iar ulterior l-a lovit de mai multe ori cu pumnii și picioarele.

Bărbatul de 40 de ani a murit în bucătăria apartamentului, el fiind găsit de polițiști și medici într-o baltă de sânge.

Celălalt bărbat a fost ridicat de polițiști, însă ancheta a stabilit că acesta nu a fost implicat în crimă, ci a asistat pasiv, ca martor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*