Ce fel de bonusuri oferă cazinourile online?

imagine botosaninews to cazinouriDacă marile magazine virtuale rulează promoții în permanență (vouchere de reduceri, transport gratuit în anumite condiții etc), majoritatea covârșitoare a cazinourilor online își întâmpina clienții cu bonusuri de bun-venit foarte generoase, o mică parte dintre ele oferă bonus fără depunere, iar acestea nu sunt singurele tipuri de bonusuri.

Scopul principal al bonusurilor acordate de cele peste o mie de cazinouri online existente în întreaga lume este, în primul rând, atragerea de noi clienți, iar în al doilea rând, păstrarea unui procent cât mai mare din ei. Dar haideți să vedem ce tipuri de bonusuri poți primi la cazinourile online licențiate în țara noastră.

Bonusuri de bun venit

Intitulate și bonusuri de înscriere sau înregistrare, acestea sunt acordate jucătorilor noi imediat după ce aceștia își deschid cont și efectuează o primă depunere. În cele mai multe cazuri este vorba de bonusuri cuprinse între 50% și 200%, în limita anumitor sume, astfel că poți depune, să zicem, 100 ron și vei avea în cont 200 sau chiar 300 de ron pentru a porni jocul. Desigur, nu ai voie să retragi acești bani până nu îndeplinești niște condiții, stabilite de fiecare operator online în parte, însă pentru cei care depun pur și simplu pentru distracție, sumele extra sunt cât se poate de binevenite. Dacă, din contra, te gândești ,,hai să depun suma maximă pentru a primi bonus maxim, astfel încât să pot scoate niște bani frumoși de aici’’, am o surpriză pentru tine. Procentul de reușită în astfel de cazuri nu este unul încurajator, deoarece cazinourile vor și ele, ca toți comercianții, să facă profit.

Bonusuri fără depunere

Acordat doar de o mică parte din cazinourile online, o singură data per client/adresă fizică și de mail/IP etc, bonusul fără depunere este însoțit de condiții de rulaj, indiferent că vorbim despre bani cash sau rotiri gratuite. Chiar dacă nu presupune depunere, un astfel de bonus este oferit clienților noi doar după ce aceștia încheie procesul de verificare a contului nou deschis – operațiune obligatorie prin lege. Aceste bonusuri permit clienților să testeze gratuit jocurile din oferta cazinoului, pentru a stabili apoi în cunoștință de cauza dacă aleg sau nu să depună la respectivul operator.

Bonsuri pentru ,,high-rolleri’’

Aceste bonusuri speciale sunt oferite de către majoritatea operatorilor de gambling online clienților ce rulează sume foarte mari. Evident, orice cazino online este foarte ,,atent’’ cu clienții cei mai importanți, încercând să îi păstreze cât mai mult.

Bonusuri ,,reload’’

Orice bonus oferit la o altă depunere decât prima, poate fi numit ,,reload bonus’’, adică bonus de reîncărcare. Fie că sunt deja stabilite pentru toți clienții, fie că sunt acordate cu ocazia diverselor sărbători/evenimente sau pur și simplu în cazul în care se dorește re-activarea unor clienți existenți, acestea sunt de regulă mai mici decât cele de prima depunere.

La finalul materialului, trebuie să reiterăm faptul că este foarte important felul în care privești bonusurile oferite de cazinourile online. Atâta timp cât te vei bucura să joci cu dublul sau chiar triplul sumei depuse, fără a fi dezamăgit în cazul în care nu vei reuși să faci ceva profit, totul va fi în regulă. În caz contrar, există riscul să depui mai mult decât ți-ai propus în prima fază, ceea ce nu întotdeauna se dovedește a fi o idee prea bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *