Mai multi actori de la Teatrul Mihai Eminescu vor pleca la cules rosii in strainatate pentru bani

Mai multi actori de la Teatrul Mihai Eminescu au de gand sa plece la cules  rosii in strainatate. Motivul este cit se poate de simplu: banii cistigati in teatru sunt prea putini, informeaza Tele M. Ei spera ca, dupa ce vor lucra in tarile europene, vor putea sa isi achite ratele la banci. Mihail Dontu are actoria in sange si, desi meseria pe care o presteaza nu este banoasa, nu are de gand sa renunte la ea. Pentru a duce un trai decent, in aceasta vara, in concediul de odihna, va pleca in Belgia, nu pentru refacere, ci pentru a face rost de bani.
El stie ca pentru banii castigati in Belgia intr-o luna in tara a fi trebui sa munceasca aproape jumatate de an. Cu banii castigati de pe culesul rosiilor, 1.700 euro/ luna, actorul are de gand sa-si achite datoriile si are in plan sa-si cumpere si o masina.

"In perioada mea de concediu am contract cu Belgia si in perioada verii merg acolo, ca sa mai fac rost de un ban. Plec legal la cules rosii", a afirmat Dontu.

Mihail Dontu nu va pleca singur, pentru ca ideea lui a suras mai multor colegi care constrasi de problemele financiare au decis sa-l insoteasca. La Teatru Mihai Eminescu, salariile actorilor pornesc de la 7000 de lei si pot ajunge pana la  3000 in cazul actorilor cu grad profesional maxim