Costel Enache, înaintea meciului cu CSM Iaşi: Nu este un meci uşor, este unul care naşte orgolii, produce energii suplimentare

costel enache fc botosaniFC Botoşani se pregăteşte de un nou joc în campionat, iar antrenorul echipei a susţinut, luni, o conferinţă de presă.

like facebookTehnicianul a spus că meciul cu CSMS Iaşi va fi unul dificil, în condiţiile în care echipa din judeţul vecin este una în formare şi cu jucători de calitate. Meciul dintre FC Botoşani şi CSMS Iaşi va avea loc, miercuri, de la ora 18.30.

„Mi-aş dori să menţinem lucrurile bune, acesta este obiectivul de instruire. Să încercăm să punem în valoare principiile, modelul nostru de joc şi cu aceste ingrediente putem ajunge şi la o victorie. Nu este un meci uşor, este unul care naşte orgolii, produce energii suplimentare. Personal nu mă afectează că jocurile sunt mai apropiate unul de celălalt. În toată lumea se joacă de ani de zile aşa şi noi trebuie să fim pregătiţi pentru lucrul acesta, nu puteam găsi o scuză. Echipa din Iaşi este una în formare, greu de citit, cu un joc ofensiv, cu jucători de calitate şi lucrul acesta poate dezechilibra. Şi noi suntem suntem pe un drum bun şi cred că puteam bune în balanţă că începem să ne consolidăm ideea de joc. Cu toţii ne dorim victorie, însă trebuie să înţelegem că mai mult de cât dorinţa sau pasiunea sunt şi alţi factori care pot ifluenţa, vorbim de nişte oameni care participă cu stări şi sentimente”, a declarat Costel Enache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *