Bursa locurilor de munca va avea loc pe 23 aprilie la Casa Sindicatelor

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza, pe 23 aprilie, ora 10.00, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Manifestarea din 2010 va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor. La ea au fost invitaţi 210 agenti economici atat din mediul urban, cat si din mediul rural, care pun la dispozitia persoanelor interesate  207 locuri de munca vacante. Un numar total de 28 agenti economici si-au anuntat participarea pana la data de 16 aprilie.
Din numarul total de locuri de munca vacante, 186 sunt pentru persoane cu studii medii, iar 21 sunt adresate celor cu studii superioare. 
Cele 21 de locuri de munca adresate persoanelor cu studii superioare sunt pentru urmatoarele posturi: consilier asigurari, asistent manager, ingineri instalatii pentru constructii, inginer constructii, arhitect, inginer constructii proiectant structurist, inginer electrotehnica, administrator.
Principalele ocupatii oferite persoanelor fara studii superioare sunt in domeniul: industriei alimentare, constructiilor, fabricarea articolelor de imbracaminte, hotelier, restaurante si alte activitati de servicii, activitati de paza, activitati ale centrelor de fitness, alte activitati de servicii.