Magazinele Admir vor fi deschise si in noaptea Invierii

Cele opt magazine ale societatii comerciale Admir vor functiona si in noaptea de Inviere, anunta directorul firmei, Ionel Rosu. Magazinele sunt situate in zona statiei de tramvai de la fosta IUPS (in apropierea intersectiei dintre Calea Nationala si Manolesti), statia Dova de la Piata Mare, Geoge Enescu 14 (Capatul 1), Aleea Donici (Statia Donici), Bulevardul Mihai Eminescu (Complex Bulevard), Bucovina (vis-a-vis de Biserica Trei Ierarhi), Virnav (linga Maternitate), Primaverii (intersectie cu Aleea Viilor).

"Magazinele Admir asigura de 15 ani de zile cetatenilor urbei cele necesare, chiar si cu prilejul sarbatorilor importante, precum cele pascale sau de sfarsit de an. Bancile, posta, institutiile nu lucreaza in mod curent cu publicul, in spitale se asigura doar serviciul de urgenta, farmaciile sunt deschise prin rotatie cateva ore, dar la Admir poplatia gaseste de toate si la preturi corecte fie ca este sau nu sarbatoare", a afirmat Rosu.

Potrivit acestuia, chioscurile si magazinele Admir raspund unei nevoi sociale, fapt ce explica oarecum longevitatea pe piata botosaneana.

"Expresia non-stop implica o enorma responsabilitate, pe care putini comercianti si-o asuma. Doar la Admir poti cumpara in Botosani fie noapte, fie sarbatoare", a mai spus Ionel Rosu.

admir_magazine_498.jpg

admir_magazine_016.jpg