Paula Seling şi Ovi, finaliştii Eurovision, concertează pe 30 martie la Botoşani

Săptămâna finaliştii Eurovision România, Paula Seling şi Ovi(diu) Cernăuţeanu concertează la Botoşani. Spectacolul va fi organizat la localul din municipiu Enjoy Pub în data de 30 martie, de la orele 20.00. Biletele s-au pus deja în vânzare, preţul unuia fiind de 25 de lei. Artiştii se află în perioada de promovare a piesei "Playing With Fire" cu care au câştigat finala Eurovision România şi cu care speră să obţină un loc cât mai bun la Oslo, la marea finală.

"Concertul va avea loc datorită relaţiilor bune pe care le am cu Ovi(n.r. botoşănean). Marketingul pub-ului Enjoy este îndreptat către client, încercăm să venim în întâmpinarea cerinţelor clienţilor noştri. Va fi un eveniment muzical în exclusivitate", a declarat omul de afaceri Paul Onişa, patronul localului Enjoy Pub.

Biletele s-au pus deja în vânzare şi pot fi procurate de la localul Enjoy Pub.

Nu este pentru prima dată când botoşăneanul Ovi Cernăuţeanu concertează în Botoşani. În vara anului trecut, în spiritul bunei relaţii a acestuia cu Paul Onişa, tot la Enjoy Pub acesta a susţinut două seri consecutive spectacole în faţa publicului botoşănean. De altfel, afaceristul Paul Onişa intenţionează să meargă mai departe cu proiectul, în sensul de a organiza un spectacol la Sala Polivalentă, după finala Eurovision de la Oslo, spectacol unde cap de afiş să fie Paula Seling şi Ovi Cernăuţeanu.