Una din victimele accidentului produs de agentul de circulatie a murit la spital

Una din victimele accidentului produs de agentul de circulatie a murit, marti seara, la spital. Lucian Balauca, in virsta de 19 ani, a decedat pe sectia de terapie intensica a Spitalului Judetean "Mavromati". El a suferit o ruptura de splina si a fost operat de urgenta, insa a decedat la scurt timp dupa iesirea din sala chirurgicala.

Va reamintim ca marti, in jurul orei 13.00, în timp ce se deplasa cu autoturismul marca Opel Astra pe DE 58, dinspre municipiul Botoşani înspre municipiul Suceava,  pe un sector de drum în aliniament, agentul Claudiu Simionesei, de 24 ani, din municipiul Botoşani, se angajează în efectuarea unei manevre de depăşire a unui autovehicul, iar la revenirea pe banda de mers, pierde controlul volanului şi, ieşind în afara părţii carosabile, impactează un pom de pe partea dreaptă a drumului.
În urma accidentului a rezultat decesul lui Lucian Balauca si rănirea gravă a lui Iulian Pavel, de 22 de ani– pasageri în autoturismul Opel Astra. Conducătorul auto a fost testat cu aparat etilotest, rezultatul fiind negativ. Acestuia i-au fost recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
In momentul producerii accidentului, politistul se afla în afara programului de lucru.