Premieră! Femeie obligată de judecătorii şi îşi închidă câinii într-un padoc, după ce a terorizat vecinii

caini de la Modern Calor BotosaniJudecătorii botoşăneni s-au pronunţat într-un proces mai puţin obişnuit, în care un cetăţean îşi reclama vecina că îl terorizează cu cei 38 de câine pe care îi creşte.

Bărbatul, Dan Iftime, a deschis o acţiune la Judecătoria Botoşani prin care a solicitat ca judecătorii să o oblige pe Maria Florea să îşi respecte relaţiile de vecinătate cu el şi să facă ceva cu mulţimea de câini pe care o creştea şi care a ajuns un calvar pentru bărbat din cauza mirosului a zgomotului precum şi a atacurilor patrupedelor asupra familiei sale. Judecătorii s-au propunţat şi au obligat-o pe o femei să îşi construiască un padoc unde să ţină câinii, cu excepţia celor care îi asigură paza.

like facebook„Amenajarea unui padoc pentru câinii cazaţi pe proprietatea sa, construit din materiale rezistente, care să împiedice în orice condiţii ieşirea câinilor închişi în acest ţarc şi să evite punerea în pericol a vieţii sau sănătăţii membrilor familiei reclamantului…. precum şi închiderea tuturor câinilor cazaţi pe terenul proprietatea reclamantei în acest padoc, cu excepţia rezonabilă a celor care asigură paza”, se arată în decizia instanţei.