FOTO! O cunoscută solistă de muzică populară, candidat la parlamentare pe listele ALDE Botoșani. Află detalii!

liliana-minca-margareta-clipa-1Candidat surpriză pe listele ALDE Botoșani, la alegerile parlamentare. O cunoscută solistă de muzică populară candidează pentru un loc în Senat. Este vorba de Margareta Clipa, care figurează prima pe lista ALDE Botoșani, la Senat. Ea a declarat că candidatura ei la parlamentare nu reprezintă o surpriză.

Din calitatea de consilier parlamentar, timp de patru ani de zile altături de Liliana Mincă, nu a fost chiar o surpriză. Acum patru ani când Liliana Mincă a candidat, a făcut-o la îndemnul meu. Cunoscând-o, am știut că este o forță  și că poate să reprezinte acest județ din care își trage rădăcinile”, a declarat Margareta Clipa.

like facebookMargareta Clipa este solistă de la Ansamblul ”Ciprian Porumbescu” din Suceava și este prietenă foarte bună cu Liliana Mincă, actualul președinte al ALDE Botoșani.

Cântăreaţa de muzică populară a însoțit-o, la rândul ei, pe Liliana Mincă, în 2012, când și-a depus candidatura la parlamentare.

liliana-minca-margareta-clipa-liste-parlamentare

 

2 thoughts on “FOTO! O cunoscută solistă de muzică populară, candidat la parlamentare pe listele ALDE Botoșani. Află detalii!

  1. Halal ! Au umblat pe la toate partidele , ceea ce demonstrează că nu le pasă de noi ci doar de interesul lor! De fapt din 1989 până acum nu a fost un parlamentar căruia să-i pese de cetățeni, mai puțin Coposu, singurul patriot alături de Regele Mihai și fiica sa Margareta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *