Unul din indivizii din Parcul Tineretului, care i-a înjurat pe polițiști și jandarmi, internat la Psihiatrie. Vezi cum s-a întâmplat totul!

mascat-centrul-vechi3Dispeceratul Politiei municipiului Botosani a fost sesizat, vineri, telefonic despre faptul ca in zona Parcului Tineretului de la un apartament se aude muzica la un nivel ridicat, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean.

La fata locului s-a deplasat un  echipaj operativ din cadrul Politiei municipiului Botosani si un echipaj cu lucratori din cadrul IJJ Botosani.

like facebookÎn cursul verificărilor efectuate de poliţişti, in fata imobilului au fost identificate  trei persoane de sex masculin care consumau bauturi alcoolice, moment in care una din cele trei persoane , identificata ca fiind  D.M., de 42 de ani din mun.Botosani a devenit violent verbal, adresand cuvinte si expresii jignitoare echipajelor de politie si jandarmerie. Acesta a fost condus la autospeciala ce apartine IJJ urmand a fi dus la sediul jandarmeriei, intrucat devenise agitat fizic .

Dupa plecarea echipajului de jandarmi, mai multe persoane ce se aflau in zona au devenit recalcitrante, adresand cuvinte si expresii jignitoare la adresa organelor de ordine. La un moment dat,  una din aceste persoane a solicitat sa mearga la Politie pentru a se lamuri cu privire la situatia lui D.M., dar pe fondul agitaţiei persoanelor adunate în zonă,  a coborat din autospeciala impingand un poliţist, dupa care a continuat sa adreseze injurii pe un ton foarte ridicat la adresa organelor de politie, tulburand linistea publica. Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor de la intervenţii şi acţiuni speciale.

D.M. a fost internat la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Botosani , iar faţă de alte două persoane implicate in scandal s-a dispus  sanctionarea contraventionala conform Legii 61/1991.

În cauză poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii flagrante de tulburare a ordinii si linistii publice, urmand a se propune solutie procedurala , se mai arată în comunicatul de presă al IPJ Botoșani.

 

2 thoughts on “Unul din indivizii din Parcul Tineretului, care i-a înjurat pe polițiști și jandarmi, internat la Psihiatrie. Vezi cum s-a întâmplat totul!

  1. Legi de rahat ! Ia fă așa ceva în occident, într o oră erau deja în arest, dar la noi nu, ca i încalci drepturile, ca boratura are drepturi , dar obligații nu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *