Femeile social-democrate, alaturi de copiii instituționalizați

femei psd dorohoi copiiZiua de 13 iulie a fost una deosebita pentru 20 de copii de la complexul de apartamente Floare de colt Dorohoi, complex aflat in subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala  si Protectia Copilului Botosani. Doamnele din cadrul Organizatiei Judetene a Femeilor Social Democrate au fost gazde pentru acesti minunati copii cu care soarta nu a fost atat de generoasa.
like facebookCu sprijinul consilierului judetean Cristina Bresug, micutii s-au bucurat de o zi plina de activitati in aer liber. Au participat la jocuri de grup, au savurat produse traditionale preparate la gratar, iar la sfarsitul zilei au taiat impreuna tortul pregatit de gazde in cinstea lor. Inainte de plecarea spre Dorohoi, fiecare dintre ei a primit cate un mic cadou din partea doamnelor social democrate.
femei psd copii dorohoiA fost o adevarata placere sa-i avem in mijlocul nostru pe acesti copii deosebiti. Ma bucur ca am putut aduce un zambet sincer pe fetele micutilor si le-am promis ca ne vom revedea cat de des se va putea” a declarat consilierul judetean Cristina Bresug.
Actiunile de acest gen vor continua pe toata perioada vacantei de vara. Astfel de momente sunt pentru fiecare dintre copiii participanti clipe pe care nu le vor uita, iar satisfactia noastra ca le-am putut oferi cateva clipe de relaxare intr-un cadru prietenos este una maxima.” a declarat presedintele OFSD Botosani, Mioara Jurgiu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *