Noi performanțe ale sportivilor de la CS Real Taekwondo Botoșani

CS Real Taekwondo- BotosaniCS Real Taekwondo Team Botoșani a participat, în perioada 18-19 martie, la a III-a ediție a Competiției Naționale „Napocense Hadrianum Aelius Tropheum“ la Taekwondo WTF, desfășurată în loc. Apahida, Jud. Cluj.

Clubul botoșănean s-a prezentat cu un număr de 32 de sportivi și 4 oficiali. La acest eveniment au participat peste 300 de sportivi legitimați la 18 cluburi din țară cu disciplina Taekwondo WTF.

Și de această dată sportivii clubului CS Real Taekwondo Team Botoșani au demonstrat un nivel ridicat pregătire  tehnico-tactică, reușind să obțină 28 de medalii din care 11 medalii de aur, 12 medalii de argint și 5 medalii de bronz. Astfel se confirmă locul I obținut de clubul din Botoșani la clasamentul general pe țară în anul competițional 2015 dar și în prezent.

like facebookMedalii de aur au fost obținute de sportivii: Leahu Claudia, Radiș Andy Eduard, Chiaburu David, Buzuc Denis, Filip Marian, Marin Bianca (2 medalii), Maftei Marian, Doloca Ionela, Șocarici Darius și Rebenciuc Sebastian.

CS Real Taekwondo- Botosani 1Cu medalia de argint au fost recompensați: Chiaburu Gabriel, Chiriac Eduard (2 medalii), Tronciu Cosmin, Grădinaru Adina, Țăruș Mihai, Țăruș Mihaela, Zamfir Filip, Andronache Andreea, Radiș Andy Eduard, Țăruș Paul Bogdan și Țurcă C-tin Andrei.

Medalii de bronz au fost obținute de sportivii: Șocarici Darius, Ivanov Ștefan, Grădinaru Adina, Toma Andrei și Șveică Florin.

CS Real Taekwondo- BotosaniClubul botoșănean organizează, sub Egida Federației Române de Taekwondo WTF, în perioada 22-24 aprilie 2016, a IXX ediție a Campionatului Național de Copii, Juniori mici și Cadeți la Taekwondo WTF dar și a V-a ediție a  Competiției Naționale – Botoșani Open – Copii, Juniori mici, Cadeți, Juniori și Seniori.

Acest Turneu de Taekwondo este realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Botoșani. Evenimentul sportiv se va desfășura în incinta Sălii Polivalente – Elisabeta Lipă. Estimăm participarea a peste 500 de sportivi din țară de la cel puțin 40 de cluburi afiliate la Federația Română de Taekwondo WTF. În urma desfășurării acestui eveniment național organizat în orașul nostru dorim să menținem poziția de lider la clasamentul general pe țară la Taekwondo WTF.

CS Real Taekwondo- BotosaniCS Real Taekwondo- Botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *