Săltat de jandarmi după ce şi-a ameninţat fosta soţie

masina jandarmiDeşi Judecătoria Botoşani a emis împotriva sa un ordin care nu îi permitea să se apropie de fosta concubină la o distanţă mai mică de 100 de metri, un bărbat în vârstă de 35 de ani a început să lovească cu putere în uşa locuinţei unde domiciliază aceasta şi să o ameninţe.

Fapta a avut loc în seara zilei de sâmbătă, 19 decembrie a.c., când femeia se afla în apartamentul de pe strada Sucevei din municipiul Botoşani. Speriată de insistenţa cu care fostul concubin se manifesta, a solicitat telefonic intervenţia unui echipaj de jandarmi, care s-a deplasat în cel mai scurt timp la adresa indicată.

like facebookPe casa scării, jandarmii s-au întâlnit cu un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care nu a recunoscut cele întâmplate şi nu a fost cooperant cu oamenii legii.

Deoarece a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecţie, nerespectând în acest mod hotărârea judecătorească, lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani i-au întocmit actele de sesizare , fapta constituind infracţiune şi fiind pedepsită cu închisoare de la o lună la un an.

Conform prevederilor legii pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie, împăcarea, în cazul în care are loc, înlătură răspunderea penală a făptuitorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *