Liceul de Artă Ștefan Luchian pregătește tradiționalul ”Concert de Crăciun”

spectacol Liceul de Arta BotosaniLiceul de Artă „Ştefan Luchian” Botoșani va organiza, în această săptămână, o nouă ediție a tradiţionalului „Concert de Crăciun”. Spectacolul va avea loc joi seară, începând cu ora 17.00, în sala Casei Tineretului, în care, în prezent activează Teatrul „Mihai Eminescu”.

Pe scenă vor urca cele două coruri ale liceului, orchestra simfonică formată din elevi şi care, începând din acest an, este coordonată de o fostă absolventă a Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, Izabela Vieriu.

like facebookDe asemenea, vor fi susţinute mici recitaluri de către elevii care studiază diferite instrumente, chitară, clarinet, trompetă, dar şi de cei care fac parte din grupul „Cheia Sol”.

spectacol Liceul de Arta BotosaniÎn spectacol va fi inclus şi un moment teatral realizat de elevii de la „Arta actorului”. Toţi cei care vor urca pe scenă vor interpreta piese cu tematica iernii, în special dedicate Sărbătorii Crăciunului.

„«Concertul de Crăciun» este o tradiţie în Liceul nostru la care ţinem cu sfinţenie. Este un moment de bilanţ al elevilor şi îndrumătorilor la sfârşitul unui an de muncă, în care au obţinut rezultate remarcabile. «Concertul de Crăciun» este şi o mulţumire pentru cei care ne-au ajutat de-a lungul acestui an să fim mai buni şi pentru cei care au crezut în noi”, a conchis Beatrice Păpădie, director al Liceului de Artă „Ştefan Luchian”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *