A luat banii din casieria benzinăriei la care lucra și a plecat în concediu. Acum plătește pentru asta

socar petroleumUn tânăr care a furat încasările de la benzinăria unde lucra şi a cheltuit toţi banii la mare a fost condamnat, joi, la un an de închisoare cu suspendare.

Magistrații Judecătoriei Botoșani au decis condamnarea la închisoare sub supraveghere a lui Răzvan Moșneagu, acordându-i un termen de încercare de trei ani. Decizia nu este definitiva.

like facebookRăzvan Moşneagu, de 30 de ani, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, iar potrivit rechizitoriului acesta a comis fapta în luna mai 2012, în timp ce era angajat la benzinăria Socar de pe strada Independenţei.

Bărbatul avea acces şi la seiful unităţii, îndeplinind şi funcţia de casier, iar în data de 12 mai, a luat 32.079 de lei din seif lăsând un bilet în care regreta fapta şi a plecat.

Şi-a rezervat o pensiune în staţiunea Mamaia, şi-a scos maşina din service şi a pornit, împreună cu un prieten spre mare. În câteva zile a reuşit să cheltuiască o mare parte din bani, iar în timpul anchetei a reuşist să dea înapoi puţin peste 5000 de lei. Prin peripeţiile pe litoral s-a numărat şi o altercaţie cu un grup de tineri, moment în care, conform unui martor, i s-ar fi sustras o parte din bani.

Înainte de a pleca, acesta a lăsat un bilet în seiful unităţii prin care îşi cerea scuze de la prieteni şi familie, însă susţinea că nu are de ales.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *