Teren de sport amenajat în comuna Hănești prin GAL Valea Bașeului de Sus

antet Valea BaseuluiMăsura 322Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătățirea serviciilor de bază pentru economia și populația rurală și punerea în valoare a moștenirii rurale reprezintă una dintre măsurile incluse în Strategia de Dezvoltare Locală a Asociației GAL ”Valea Bașeului de Sus” implementată în cadrul PNDR 2007 – 2013, pe teritoriul acoperit de 10 comune si un oras.

In cadrul acestei masuri, GAL ”ValeaBașeului de Sus” a lansat 3 sesiuni de depunere proiecte în perioada mai 2013- ianuarie 2014, in urma carora opt UAT-uri din teritoriul GAL au depus proiecte în valoare publică totală de 397.355 euro.

„Amenajare teren sport în comuna Hănești, județul Botoșani” este un proiect depus la GAL ”Valea Bașeului de Sus” de către UAT Hănești, prin reprezentantul sau legal, primar Costel Matei. Proiectul a fost declarat eligibil si selectat pentru un sprijin public nerambursabil în valoare 49.567 euro, si urmeaza a fi finalizat până in lunaSeptembrie aanului 2015.

like facebookScopul investiției vizează amenajarea unui teren de sport în comuna Hănești, județul Botoșani, spațiu care va asigura desfășurarea activităților sportive în condiții optime și va promova un stil de viață sănătos care va determina schimbări privind calitatea vieții populației rurale. Investiția în crearea unei suprafețe de joc multifuncțională, cu nocturnă,  reprezintă atât o necesitate identificată în nevoile și cerințele comunității, din punct de vedere educațional, cultural, social, cât și o oportunitate privind gradul de urbanizare a comunei și planul de dezvoltare economică a acesteia.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *