O tânără botoșăneancă s-a răsturnat cu mașina pe E 85

accident suceavaO tânără în vârstă 20 de ani care conducea un autoturism a scăpat volanul de sub control pe E 85, la Grăniceşti, maşina răsturnându-se de mai multe ori în afara drumului. Accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 10.15, pe un carosabil umed, fără aderenţă. Din fericire, deşi maşina a fost serios avariată, conducătoarea auto şi tânăra care o însoţea în autoturism au scăpat fără răni grave.

Din ancheta preliminară a poliţiştilor rutieri rezultă că tânăra de la volan, Iuliana N., domiciliată în Dorohoi – Botoşani, circula pe direcţia Suceava – Siret, iar pe o porţiune în linie dreaptă a pierdut controlul asupra volanului. Autoturismul a ieşit în decor, a acroşat uşor un copac şi s-a răsturnat pe terenul de lângă şosea.

like facebookÎn autoturism se mai afla, ca pasageră, încă o tânără în vârstă de 20 de ani, Elena R., din Dumbrăveni.

Personalul medical ajuns la faţa locului a preluat-o doar pe conducătoarea auto. Aceasta a fost diagnosticată cu entorsă de coloană cervicală şi mai multe contuzii. Medicii au estimat preliminar că aceasta are nevoie de până în zece zile de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au precizat că accidentul s-a produs din cauza lipsei de experienţă în condus şi a neadaptării vitezei la condiţiile de deplasare, lapoviţă şi carosabil ud.

Aceştia au deschis un dosar penal şi continuă ancheta pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Din cauza stării de sănătate, tânăra de la volan nu a putut fi verificată cu etilotestul, însă la spital i s-au recoltat probe biologice de sânge.

Sursa: Monitorul de Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *