Un botosanean angajat al Filarmonicii din Brasov s-a sinucis impreuna cu sotia

Marţi dimineaţă, doi instrumentisti de la Opera din Braşov, soţ şi soţie, şi-au pus capăt zilelor după ce s-au aruncat de la etajul al şaselea al blocului in care locuiau. Se pare că a fost vorba despre o sinucidere. Nimeni nu poate să inţeleagă ce s-a intimplat intre cei doi, Marius- din Botosani si Carolina Caia, de 31 si, respectiv, 28 de ani. Erau impreună de trei ani şi nu puteau trăi unul fără celălalt. S-au completat reciproc şi pe scenă şi in viaţă, aşa că şi in eternitate au păşit de mină. Erau fericiţi impreună aşa că nimeni nu inţelege ce s-a intimplat. Singura explicaţie pe care o au colegii soţilor Caia este că s-au sinucis din prea multă dragoste.

Soţii Caia s-au aruncat peste balcolul apartamentului in care locuiau marţi dimineaţă la 8.30. Carolina a incercat, se pare, să-l oprească pe Marius să se arunce, insă nu a reuşit. S-a aruncat imediat după el. Medicii de la ambulanta sositi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva.

Pentru artiştii de la Opera Braşov vestea a căzut ca un trăsnet. Nimeni nu credea că cei doi soţi atit de indrăgostiţi ar putea face aşa ceva.

Marius şi Carolina Caia s-au cunoscut la Chişinău unde au făcut facultatea. După terminarea studiilor s-au mutat la Braşov. Timp de trei ani au cintat impreună. Marius avea 31 de ani şi avea un copil dintr-o relaţie anterioară la Botoşani.