Accident cu scandal şi pagube de mii de euro după ce un Porsche Cayenne, a unui cunoscut medic, a intrat într-un microbuz

accident micrbuz microbuzul botosani3Un accident petrecut, duminică la amiază, în sensul giratoriu de la bazar s-a soldat cu pagube de mii de euro şi a declanşat un adevărat scandal.

Un microz de călători aparţinând societăţii Microbuzul, ce venea dinspre Colegiul AT Laurian spre Piaţa Mare a fost lovit de un Porsche Cayenne, condus de medicul Alexandru Jakab, ce venea pe Calea Naţională dinspre BRD spre Bazar.

like facebookAccidentul a produs pagube însemnate, în special la Porsche, fiind avariat în partea din faţă, în timp ce microbuzul a fost lovit la roata stângă spate.

Porche Cayenne a lui Alexandru JakabCum cei doi şoferi nu s-au înţeles asupra modului producerii impactului şi au chemat poliţia la faţa locului numai că nici agenţii rutieri nu au adus linişte. Poliţiştii au stabilit că şoferul microbuzului, un bărbat de 36 de ani, se face vinovat de producerea accidentului pentru că nu a acordat prioritate şi i-au reţinut permisul. De cealaltă parte, patronul societăţii Microbuzul susţine că şoferul său este nevinovat.

Microbuzul a fost dus în faţa sediului Poliţiei municipale, în timp ce maşina de lux a fost transportată pe o platformă la un garaj din zona industrială. Scandalul a continuat şi la poliţie, Dumitru Bălan, acuzând poliţiştii că îl favorizează pe medic.

” Maşina mea era pătrunsă în sensul giratoriu şi a fost lovită în spate, deci celălalt şofer este vinovat. Microbuzul are şase metri şi a fost lovit la roata din spate şi este logic că la o dimensiune de şase metri, era pătruns în sens. Porsche-ul a venit cu viteză mare în sens. Acum şoferul meu rămâne fără permis deşi este nevinovat. Voi solicita o expertiză şi voi contesta procesul verbal încheiat de agenţii rutieri”, a declarat Dumitru Bălan.

accident micrbuz microbuzul botosani2accident micrbuz microbuzul botosani1accident micrbuz microbuzul botosani