O biserică din Botoşani este la un pas de evacuare. Vezi de ce!

limanuri bune biserica penticostala botosani1Un lăcaş de cult din Botoşani este la un pas de a fi evacuat din cauza datoriilor pe care le înregistrează către proprietarul spaţiului. Este vorba despre Biserica Penticostală Limanuri Bune ce este situată în zona Pietonalului Unirii şi care a fost chemată în judecată de societatea Parc SRL, societate specializată în închirierea spaţiilor.

Procesul, înregistrat la Judecătoria Botoşani, a avut primul termen de judecată, marţi, însă a fost amânat la solicitarea proprietarului spaţiului pentru lipsa avocatului. Judecătorii au decis un nou termen de judecată la începutul lunii septembrie.

like facebookReprezentanţii Bisericii au refuzat să comenteze situaţia în care se află, însă surse neoficiale susţin că de mai bine de un an se înregistrează probleme cu plata chiriei, iar în ultima perioadă situaţia s-a agravat.

Spaţiul este folosit de credincioşi de ani de zile, iar mutarea ar putea fi un proces de dificil, în condiţiile în care în interior sunt amplasate obiecte de cult.

limanuri bune biserica penticostala botosani2