Medicul veterinar acuzat de uciderea a peste 200 de câini îşi face clinică veterinară

Cristian Pancu
Cristian Pancu

Medicul veterinar care a fost acuzat că ar fi stat la baza uciderii a peste 200 de câini din padocurile Primăriei municipiului Botoşani îşi face clinică veterinară. Medicul Cristian Pancu, care deţine societatea comercială Centru Veterinar Petland SRL, a accesat un proiect european, prin Fondul European pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, urmând să construiască noua clinică în localitatea Cişmea din comuna Răchiţi.

like facebookProiectul are o valoare de 1.119.202 lei, din care contribuţie publică de 70%, adică 783.440 lei, iar privată de 30%, ceea ce înseamnă 335.762 lei. Valoarea construcţiei clinicii veterinare este de 616.805 lei.

Cristian Pancu a avut, în 2011,caini ucisi la padocurile din Botosani un contract de prestări servicii cu Primăria Botoşani, în baza căruia  se ocupa de îngrijirea câinilor de la padocuri. Pe 11 mai, peste 200 de câini au fost găsiţi morţi în incinta adăpostului de la Rediu, după ce medicul le-a injectat o substanţă letală.

După o anchetă prelungită, atât medicul, cât şi administraţia de la acea vreme, printre care fostul primar Cătălin Flutur, fostul viceprimar Florin Ghiorghiţă şi fostul director al Direcţiei de Servicii Publice, Sport şi Agremenent, actualul viceprimar Eugen Ţurcanu, au fost scoşi de sub urmărire penală.

 

One thought on “Medicul veterinar acuzat de uciderea a peste 200 de câini îşi face clinică veterinară

  1. Ai devenit „cunoscut” in toata lumea …doftorasule….poate afla si viitorii tai ” clienti”….cine esti cu adevarat….un ucigas de caini….
    Ia mergi tu pe pagina de Facebook : Occupy for Animals…cu peste 100 de MII de membri….sa vezi ce „portret” frumos ai….asta da publicitate…
    Mergeti toti cititorii care aveti cont pe FB….fonduri Europene ? cine ti le-a aprobat : Dacian Ciolos ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *