Valeriu Bordeanu a anunţat oficial despărţirea de FC Botoşani. Vezi unde va antrena!

vali bordeanu fc botosaniAntrenorul secund al FC Botoşani şi jucătorul echipei locale a anunţat, marţi, despărţirea de clubul la care a activat timp de trei ani.

like facebookFundaşul stânga şi-a anunţat cu această ocazie şi retragerea ca jucător şi acceptarea unei oferte de antrenor.

Acesta va activa în ţările arabe ca secund al lui Dan Petrescu la Al-Arabi. Valeriu Bordeanu va colabora cu un  alt botoşănean, Patrick Lăzărescu, preparator fizic.

Antrenorul secund a mai colaborat cu Dan Petrescu, timp de trei ani la Unirea Urziceni, în calitate de jucător.

Fostul antrenor secund al FC Botoşani şi-a exprimat dorinţa ca în viitor să revină acasă în calitate de tehnician.

„Am decis să-mi închei definitiv cariera de jucător. A venit momentul să-mi încerc norocul şi în altă parte. Am primit o ofertă de nerefuzat, să lucrez alături de unul dintre cei mai mari antrenori români şi voi fi secundul lui Dan Petrescu. Pentru mine a fost o surpriză că m-a ales pe mine, însă mă cunoştea, a strâns informaţii despre mine şi m-a ales. Mă consider un tip norocos că voi putea lucra alături de un asemenea antrenor. Nu a contat deloc aspectul financiar şi nu vă gândiţi că am un contract fabulos. Nu! Voi fi plătit decent însă mă duc pentru experienţă şi un altfel de fotbal”, a declarat Valeriu Bordeanu.