Prefectul a participat la sfinţirea sediilor de poliţie din Frumuşica şi Flăminzi

Prefectul a participat marti la ceremoniile de sfinţire a două noi sedii de poliţie: cele de la Flăminzi şi Frumuşica. La eveniment au mai fost prezenţi Gheorghi Plai, adjunctul Inspectoratului General al Poliţiei Romane, precum şi Constantin Conţac, preşedintele Consiliului Judeţean.

Cele două sedii, modernizate la standarde europene, sunt dotate de Autoritatea Teritorială pentru Ordine Publică (ATOP) cu toată logistica necesară.

"Mă bucur că instituţiile funcţionează in sfirşit aşa cum trebuie şi la nivelul judeţului. Iar un sediu adecvat şi dotat pe măsură este prima condiţie pentru ca activitatea să se desfăşoare la parametrii normali", a declarat prefectul la intoarcerea de la eveniment.

Primul reprezentant al Guvernului in teritoriu susţine continuarea investiţiilor in zonă: "Aceste două sedii de poliţie sunt doar un exemplu al implicării Guvernului. Magistrala de gaz, ale cărei lucrări sunt deja in derulare şi drumul expres a cărui construcţie sperăm să inceapă in 2008 sunt investiţii care vor creşte cu siguranţă potenţialul economic al zonei", a mai spus Gheorghe Sorescu.

Pină in prezent, au fost reabilitate 43 din cele 71 de posturi de Poliţie existente in teritoriu.