Dorohoianul George Boghian şi-a luat casă cu premiul de la „Dansez pentru tine”

Ediţia cu numărul 13 a emisiunii „Dansez pentru tine” i-a schimbat viaţa lui Goerge Boghian, un tânăr care şi-a trăit copilăria în case de copii. Acum, fostul partener al „Mamei Natură” şi-a împlinit cel mai mare vis. Cu premiul obţinut în concurs, 60.000 de euro, şi-a luat un apartament cu două camere, în Capitală.

«Măi, am casa mea, măi!»

În octombrie, George Boghian intra în competiţia visurilor de la PRO TV cu mari speranţe la zile mai bune. Născut într-o familie cu şapte copii din Dorohoi, având un tată violent şi bolnav, George, ca cei mai mulţi dintre fraţii lui, a ajuns în plasament. Unii dintre ei nu au rezistat acolo, au fugit, iar una dintre surori şi-a şi pierdut viaţa.

După ce a trăit clipe de coşmar cât timp a fost instituţionalizat, George a venit la „Dansez pentru tine” cu certitudinea ca-şi poate îndeplini cel mai mare vis al său: acela de a-şi recăpăta familia şi de a avea un acoperiş deasupra capului.

În competiţie a fost urmărit de ghinion, la început. Încă din prima ediţie, vedeta care îi susţinea cazul, Monica Davidescu, s-a accidentat grav şi n-a mai putut dansa cu el. În cea de-a doua ediţia a avut o parteneră de „împrumut”, pe Oana Dedeu, o fostă concurentă a emisiunii, actuală membră a baletului condus de Edi Stancu. În cele din urmă şi cea care i-a purtat noroc până la ultima ediţie, George a făcut echipă cu Roxana Ionescu, alias „Mama Natură”. De fapt, şi după finală, Roxana l-a susţinut pe George aşa cum a putut mai bine. Ba chiar l-a primit în casa ei şi l-a numit „fratele meu”.

Acum, pentru că şi-a primit premiul, George şi-a putut împlini visul de a avea căsuţa lui. A semnat actele pentru apartament la 19 martie, dar alegerea nu a fost uşoară. „Chiar după ce am aflat că am câştigat «Dansez», am început să caut. Am văzut foarte multe apartamente, cel puţin 30. Mi-a plăcut pentru că arătă foarte bine, era renovat şi am simţit că aici este casa mea”, a spus George, pentru Click!

Pentru că s-a mutat doar de câteva zile, câştigătorul „Dansez” n-a apucat să dea petrecerea da casă nouă. Dar nici nu s-a stresat cu amenajarea locuinţei: apartamentul era renovat şi gata mobilat şi utilat. „Primul lucru pe care l-am făcut când am păşit în casă a fost să sar de bucurie, de fericire! Am strigat tare: «Măi, am casa, măi!». Era şi Hainer (partenerul Nicoletei Luciu de la „Dasnez”, n.r.) lângă mine, şi-l întrebam: «Mă, îşi vine să crezi, am casă?»”, ne-a mai spus  George.

Prima zi şi prima noapte în casă au fost cele mai frumoase şi nu le va uita niciodată: „După ce am făcut curăţenie, am început să gătesc. Am mâncat, iar apoi am făcut un duş. M-am uitat apoi la un film şi m-am culcat. A doua zi, când m-am trezit, mă uitam bine în jur că nu mai ştiam unde sunt. Şi parcă tot nu-mi venea să cred că sunt la mine acasă”.

Sursa: Click

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *