Dorohoianul de la “Dansez pentru tine”, la duel după un streaptease de 10 pe linie

Dorohoianul George Boghian, concurentul de la “Dansez pentru tine” a ajuns la duel în urma prestaţiei de vineri din cadrul showlui.
Chiar dacă Roxana Ionescu şi George Boghian au lăsat juraţii fără suflare prin stripteasul lor şi au obţinut 10 pe linie, cei doi nu au obţinut suficiente puncte, astfel încât au ajuns la duel alături de echipa formată din Daniel Dragomir şi Diana Pop.

Roxana Ionescu a revenit în show pentru a o înlocui pe Monica Davidescu, care în urma unei accidentări a trebuit să părăsească competiţia de la ProTv. Roxana a intrat în ringul visurilor alături de George Boghian şi coregraful Cocuţa (Andra Gheorghe).
Născut într-o familie cu şapte copii din Dorohoi, având un tată violent şi bolnav, George, ca cei mai mulţi dintre fraţii lui, a ajuns în plasament. Unii dintre ei nu au rezistat acolo, au fugit, iar una dintre surori şi-a şi pierdut viaţa. După ce a trăit clipe de coşmar cât timp a fost instituţionalizat, George a mers la emisiune cu certitudinea că îşi poate îndeplini cel mai mare vis al său: acela de a-şi recăpăta familia şi de a avea un acoperiş deasupra capului.

Vezi  aici dansul de streaptease pentru care George Boghian şi Roxana Ionescu au obţinut zece pe linie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *